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Sachkultur, Materielle Kultur

21  Treffer  für „Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History“


    Rebora Culture of the Fork

    A Brief History of Everyday Food and Haute Cuisine in Europe
    1. Auflage 2001
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-51845-1
    Medium: eBook
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    Pitte French Gastronomy

    The History and Geography of a Passion
    1. Auflage 2002
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-51846-8
    Medium: eBook
    Format: EPUB
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    Arnold The Terroir of Whiskey

    A Distiller's Journey Into the Flavor of Place
    1. Auflage 2020
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-55089-5
    Medium: eBook
    Format: EPUB
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    Caruso The Botany of Beer

    An Illustrated Guide to More Than 500 Plants Used in Brewing
    1. Auflage 2022
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-55417-6
    Medium: eBook
    Format: EPUB
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    Capatti / Montanari Italian Cuisine

    A Cultural History
    1. Auflage 2003
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-50904-6
    Medium: eBook
    Format: EPUB
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    Opie Hog and Hominy - Soul Food from Africa to America

    Erscheinungsjahr 2008
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-14638-8
    Medium: Buch
    36,50 € (inkl. MwSt.)
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    Perullo Taste as Experience

    The Philosophy and Aesthetics of Food
    1. Auflage 2016
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-54142-8
    Medium: eBook
    Format: EPUB
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    This Molecular Gastronomy

    Exploring the Science of Flavor
    1. Auflage 2006
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-50807-0
    Medium: eBook
    Format: EPUB
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    Dott The Chile Pepper in China

    A Cultural Biography
    Erscheinungsjahr 2024
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-19533-1
    Medium: Buch
    25,50 € (inkl. MwSt.)
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    Mendelson Spoiled

    The Myth of Milk as Superfood
    1. Auflage 2023
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-54770-3
    Medium: eBook
    Format: EPUB
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    21,49 € (inkl. MwSt.)
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    Mendelson Spoiled

    The Myth of Milk as Superfood
    Erscheinungsjahr 2023
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-18818-0
    Medium: Buch
    28,00 € (inkl. MwSt.)
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    Mendelson Spoiled

    The Myth of Milk as Superfood
    Erscheinungsjahr 2025
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-21906-8
    Medium: Buch
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    Serventi / Sabban Pasta

    The Story of a Universal Food
    1. Auflage 2002
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-51944-1
    Medium: eBook
    Format: EPUB
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    40,99 € (inkl. MwSt.)
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    Dott The Chile Pepper in China

    A Cultural Biography
    1. Auflage 2020
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-55130-4
    Medium: eBook
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    Kopierschutz: 6 - ePub Watermark
    23,49 € (inkl. MwSt.)
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    Fielding Breadfruit

    Three Global Journeys of a Bountiful Tree
    Erscheinungsjahr 2025
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-21908-2
    Medium: Buch
    28,00 € (inkl. MwSt.)
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    Fielding Breadfruit

    Three Global Journeys of a Bountiful Tree
    Erscheinungsjahr 2025
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-21907-5
    Medium: Buch
    118,50 € (inkl. MwSt.)
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    Laszlo Salt

    Grain of Life
    1. Auflage 2001
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-51131-5
    Medium: eBook
    Format: EPUB
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    Petrini Slow Food

    The Case for Taste
    1. Auflage 2003
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-50237-5
    Medium: eBook
    Format: EPUB
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    Parasecoli Gastronativism

    Food, Identity, Politics
    1. Auflage 2022
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-55437-4
    Medium: eBook
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    Mouritsen / Styrbæk Mouthfeel

    How Texture Makes Taste
    1. Auflage 2017
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-54324-8
    Medium: eBook
    Format: EPUB
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    Chrzan / Cargill Anxious Eaters

    Why We Fall for Fad Diets
    1. Auflage 2022
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-54980-6
    Medium: eBook
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    27,49 € (inkl. MwSt.)
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