E-Book, Englisch, 416 Seiten
Reihe: Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
Serventi / Sabban Pasta
1. Auflage 2002
ISBN: 978-0-231-51944-1
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
The Story of a Universal Food
E-Book, Englisch, 416 Seiten
Reihe: Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
ISBN: 978-0-231-51944-1
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
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Fachgebiete
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaft und Gesellschaft | Kulturwissenschaften Kulturwissenschaften: Ernährung & Gesellschaft
- Sozialwissenschaften Sport | Tourismus | Freizeit Kochen, Essen, Trinken
- Sozialwissenschaften Soziologie | Soziale Arbeit Spezielle Soziologie Sachkultur, Materielle Kultur
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
Weitere Infos & Material
Series Editor's Preface
Preface
Note Concerning a Definition of Pasta Products
Acknowledgments
Introduction: In the Beginning Was Wheat
1. The Infancy of an Art
2. The Time of the Pioneers
3. From the Hand to the Extrusion Press
4. The Golden Age of the Pasta Manufactory
5. The Industrial Age
6. Pasta Without Borders
7. The Time of Plenty
8. The Taste for Pasta
9. China: Pasta's Other Homeland
10. The Words of Pasta