E-Book, Englisch
Reihe: Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
Caruso The Botany of Beer
1. Auflage 2022
ISBN: 978-0-231-55417-6
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
An Illustrated Guide to More Than 500 Plants Used in Brewing
E-Book, Englisch
Reihe: Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
ISBN: 978-0-231-55417-6
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
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This book is a comprehensive and beautifully illustrated compendium of the characteristics and properties of the plants used in making beer around the world. The botanical expert Giuseppe Caruso presents scientifically rigorous descriptions, accompanied by his own hand-drawn ink images, of more than 500 species.
Fachgebiete
- Sozialwissenschaften Soziologie | Soziale Arbeit Spezielle Soziologie Sachkultur, Materielle Kultur
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Botanik
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaft und Gesellschaft | Kulturwissenschaften Kulturwissenschaften: Ernährung & Gesellschaft
Weitere Infos & Material
An Infinite World, by Teo Musso, Le Baladin
Foreword
Acknowledgments
Introduction
In Praise of G-locality, by Andrea Pieroni and Michele F. Fontefrancesco
About the Subject
A Botanical Beer-Making Compendium
The Botanical Beer-Making Profile
Botanical Beer-Making Profiles
Other Beer-Making Plant Species
Glossary
Bibliography
Index of Common Names