E-Book, Englisch
Reihe: Carleton Library Series
Williamson Mrs Dalgairns's Kitchen
1. Auflage 2021
ISBN: 978-0-2280-0788-3
Verlag: De Gruyter
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
Rediscovering "The Practice of Cookery"
E-Book, Englisch
Reihe: Carleton Library Series
ISBN: 978-0-2280-0788-3
Verlag: De Gruyter
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
When The Practice of Cookery first appeared in Edinburgh and London editions in 1829, reviewers hailed it as one of the best cookbooks available. Both a history of the seminal cookbook and a guide for readers and cooks today, Mrs Dalgairns's Kitchen offers an intimate look at the tastes and smells of an early nineteenth-century kitchen.
Fachgebiete
- Sozialwissenschaften Soziologie | Soziale Arbeit Spezielle Soziologie Sachkultur, Materielle Kultur
- Geisteswissenschaften Literaturwissenschaft Literaturwissenschaft
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Sozialwissenschaften Sport | Tourismus | Freizeit Kochen, Essen, Trinken
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaft und Gesellschaft | Kulturwissenschaften Kulturwissenschaften: Ernährung & Gesellschaft