Williamson | Mrs Dalgairns's Kitchen | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch

Reihe: Carleton Library Series

Williamson Mrs Dalgairns's Kitchen

Rediscovering "The Practice of Cookery"

E-Book, Englisch

Reihe: Carleton Library Series

ISBN: 978-0-2280-0788-3
Verlag: De Gruyter
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



When The Practice of Cookery first appeared in Edinburgh and London editions in 1829, reviewers hailed it as one of the best cookbooks available. Both a history of the seminal cookbook and a guide for readers and cooks today, Mrs Dalgairns's Kitchen offers an intimate look at the tastes and smells of an early nineteenth-century kitchen.
Williamson Mrs Dalgairns's Kitchen jetzt bestellen!

Weitere Infos & Material


Williamson Mary F.:
Mary F. Williamson is a culinary historian and a collector of early cookbooks. She lives in Toronto.Mary F. Williamson is a culinary historian and a collector of early cookbooks. She lives in Toronto.


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.