Buch, Englisch, 47 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 108 g
Buch, Englisch, 47 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 108 g
Reihe: SpringerBriefs in Applied Sciences and Technology
ISBN: 978-3-030-36444-1
Verlag: Springer International Publishing
This book presents exotic fruit processing as a way to obtaining traditional and innovative fruit products by means of various food processing technologies. Built on the basis of specific, up-to-date and reliable scientific reports, it is a unique document for instructing researchers, processors and enthusiasts in the field of exotic fruit processing.
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Verfahrenstechnik, Chemieingenieurwesen
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
Weitere Infos & Material
Introduction.- Exotic fruits: agricultural, botanical and commercial aspects.- Selected reports on the chemical characterization of exotic fruits.- Traditional Exotic Fruit-Based Products.- Innovative Exotic Fruit-Based Products.