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Naturwissenschaften

21  Treffer  für „Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History“


    Rees The Fulton Fish Market

    A History
    1. Auflage 2022
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-55462-6
    Medium: eBook
    Format: EPUB
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    30,49 € (inkl. MwSt.)
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    Vega / Ubbink / van der Linden The Kitchen as Laboratory

    Reflections on the Science of Food and Cooking
    1. Auflage 2012
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-52692-0
    Medium: eBook
    Format: EPUB
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    17,99 € (inkl. MwSt.)
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    Vega / Ubbink / van der Linden The Kitchen as Laboratory

    Reflections on the Science of Food and Cooking
    Erscheinungsjahr 2012
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-15344-7
    Medium: Buch
    29,00 € (inkl. MwSt.)
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    Berkowitz The Winemaker's Hand

    Conversations on Talent, Technique, and Terroir
    Erscheinungsjahr 2014
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-16756-7
    Medium: Buch
    29,00 € (inkl. MwSt.)
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    This Building a Meal

    From Molecular Gastronomy to Culinary Constructivism
    Erscheinungsjahr 2009
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-14466-7
    Medium: Buch
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    Berkowitz The Winemaker's Hand

    Conversations on Talent, Technique, and Terroir
    1. Auflage 2014
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-53737-7
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    17,99 € (inkl. MwSt.)
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    Arnold The Terroir of Whiskey

    A Distiller's Journey Into the Flavor of Place
    Erscheinungsjahr 2022
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-19459-4
    Medium: Buch
    18,50 € (inkl. MwSt.)
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    Caruso The Botany of Beer

    An Illustrated Guide to More Than 500 Plants Used in Brewing
    Erscheinungsjahr 2022
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-20158-2
    Medium: Buch
    34,00 € (inkl. MwSt.)
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    Caruso The Botany of Beer

    An Illustrated Guide to More Than 500 Plants Used in Brewing
    1. Auflage 2022
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-55417-6
    Medium: eBook
    Format: EPUB
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    34,49 € (inkl. MwSt.)
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    Gentilcore Pomodoro!

    A History of the Tomato in Italy
    Erscheinungsjahr 2010
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-15206-8
    Medium: Buch
    27,50 € (inkl. MwSt.)
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    Arnold The Terroir of Whiskey

    A Distiller's Journey Into the Flavor of Place
    Erscheinungsjahr 2020
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-19458-7
    Medium: Buch
    27,50 € (inkl. MwSt.)
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    Arnold The Terroir of Whiskey

    A Distiller's Journey Into the Flavor of Place
    1. Auflage 2020
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-55089-5
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    17,99 € (inkl. MwSt.)
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    Gentilcore Pomodoro!

    A History of the Tomato in Italy
    1. Auflage 2010
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-52550-3
    Medium: eBook
    Format: EPUB
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    van Huis / van Gurp / Dicke The Insect Cookbook

    Food for a Sustainable Planet
    Erscheinungsjahr 2014
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-16684-3
    Medium: Buch
    56,50 € (inkl. MwSt.)
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    van Huis / van Gurp / Dicke The Insect Cookbook

    Food for a Sustainable Planet
    1. Auflage 2014
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-53621-9
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    18,99 € (inkl. MwSt.)
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    This Molecular Gastronomy

    Exploring the Science of Flavor
    1. Auflage 2006
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-50807-0
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    16,99 € (inkl. MwSt.)
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    This Molecular Gastronomy

    Exploring the Science of Flavor
    Erscheinungsjahr 2008
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-13313-5
    Medium: Buch
    17,00 € (inkl. MwSt.)
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    Fielding Breadfruit

    Three Global Journeys of a Bountiful Tree
    Erscheinungsjahr 2025
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-21908-2
    Medium: Buch
    28,00 € (inkl. MwSt.)
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    Fielding Breadfruit

    Three Global Journeys of a Bountiful Tree
    Erscheinungsjahr 2025
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-21907-5
    Medium: Buch
    120,50 € (inkl. MwSt.)
    vorbestellbar
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    Berkowitz Winemaker's Hand

    Erscheinungsjahr 2016
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-16757-4
    Medium: Buch
    21,00 € (inkl. MwSt.)
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    Mouritsen / Styrbæk Mouthfeel

    How Texture Makes Taste
    1. Auflage 2017
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-54324-8
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    29,49 € (inkl. MwSt.)
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