Buch, Englisch, 410 Seiten, Previously published in hardcover, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 645 g
Processing and Use
Buch, Englisch, 410 Seiten, Previously published in hardcover, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 645 g
ISBN: 978-90-481-5523-1
Verlag: Springer Netherlands
The aim of this book is to help create new feedstuffs for poultry and farm animals from the agro-industry and to mobilize the neglected waste as a feedstuff to lower the price of animal products such as eggs, white and red meat, milk, etc. Furthermore, this book aims to contribute to the campaign against hunger in the developing world and to reduce the competition between animals and human beings for cereals and pulses. Accordingly the global pollution problem will be reduced. This book will be of great interest to all those involved in the animal feed and poultry industries, in agricultural universities, and in research establishments where animal nutrition is studied and taught.
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Abfallbeseitigung, Abfallentsorgung
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Tierhaltung
- Wirtschaftswissenschaften Betriebswirtschaft Bereichsspezifisches Management Personalwesen, Human Resource Management
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Umweltverschmutzung, Umweltkriminalität, Umweltrecht
- Technische Wissenschaften Umwelttechnik | Umwelttechnologie Abfallwirtschaft, Abfallentsorgung
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Tierkunde / Zoologie Tierphysiologie
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Wasserversorgung
Weitere Infos & Material
1 The Benefit Of Feed From Waste.- 2 Dried Poultry Waste.- 3 Protein Recovery from Wastewater in Poultry Processing Plants.- 4 Poultry By-Products.- 5 Hide and Tanning Waste By-Products.- 6 Fruit, Vegetable and Brewers’ Waste.- 7 Municipal Refuse.- 8 Palatability and Feed Intake Regulations.