Buch, Englisch, 224 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 580 g
Quality, Technology and Nutraceutical Applications
Buch, Englisch, 224 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 580 g
ISBN: 978-3-540-42476-5
Verlag: Springer Berlin Heidelberg
Zielgruppe
Professional/practitioner
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Primärer Sektor Fischerei
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Tierhaltung Fischerei, Fischzucht, Aquakultur
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
Weitere Infos & Material
1 Seafoods: Quality, Technology and Nutraceutical Applications — an Overview.- 2 The Killing of Quality: The Impact of Slaughter Procedures on Fish Flesh.- 3 Practical Evaluation of Fish Quality.- 4 Eating Quality of Deep-Water Fish Species and their Products.- 5 Quality Control by Instrumental Texture Measurements.- 6 Measurement of the Fish Content in Fish Products.- 7 Functional Properties of Fish Proteins.- 8 Binding and Texture Modification Using Transglutaminase.- 9 Histamine Toxicity and Scombroid Fish Poisoning: a Review.- 10 Analysis of Seafood Aroma/Odour by Electronic Nose Technology and Direct Analysis.- 11 Improved Utilisation of Fish and Shellfish Waste.- 12 The Icelandic Way Towards Automation in Fish Processing.- 13 Reducing Water and Trade Effluent Costs in Fish Processing.- 14 Omega-3 Fatty Acid Concentrates: a Review of Production Technologies.- 15 Food and Health Applications of Marine Nutraceuticals: a Review.- 16 Marine Nutraceuticals and Functional Foods in Japan.