Buch, Englisch, 368 Seiten, Format (B × H): 156 mm x 234 mm, Gewicht: 547 g
Reihe: Modern Nutrition
CHEMISTRY AND BIOLOGY, SECOND EDITION
Buch, Englisch, 368 Seiten, Format (B × H): 156 mm x 234 mm, Gewicht: 547 g
Reihe: Modern Nutrition
ISBN: 978-0-367-40020-0
Verlag: CRC Press
Category
Nutrition
Subcategory
Food Chemistry
Contact Editor: N. Frabotta
Zielgruppe
Undergraduate
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Ernährungsmedizin, Diätetik
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Vorklinische Medizin: Grundlagenfächer Biochemie (med.)
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
Weitere Infos & Material
The Elements of Life Macronutrients: The Energy Nutrients Carbohydrates Lipids Proteins Micronutrients: The Catalysts Vitamins Minerals Water: The Most Important Nutrient Bioavailability of Nutrients Nutrient Digestion Nutrient Absorption Cellular Metabolism Body Energy Components of Cells Energy Utilization Catabolic Pathways Anabolic Pathways Nucleic Acids, Genes, and Protein Synthesis Metabolic Aspects Free Radicals, Lipid Peroxidation, and the Antioxidants Digestive and Metabolic Interactions between Medications and Nutrients/Foods Nutrient Metabolism and Dietary Recommendations Appendices Basic Concepts in Chemistry and Biology Photosynthesis References