Buch, Englisch, 369 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 575 g
ISBN: 978-3-031-40310-1
Verlag: Springer International Publishing
- Covers different types of products prepared from cereal grains;
- Focuses on production technology for the development of cereal products;
- Presents information on packaging requirements of cereal products.
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Mikrobiologie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
Weitere Infos & Material
Introduction to cereals.- Bread; Cookies and Biscuit.- Cakes and muffins.- Tortillas.- Crackers.- Popped and puffed products.- Flaked products.- Pasta.- Noodles.- Beverages.- Pastry.- Packaging of cereal products.