Buch, Englisch, 182 Seiten, Format (B × H): 183 mm x 260 mm, Gewicht: 584 g
Buch, Englisch, 182 Seiten, Format (B × H): 183 mm x 260 mm, Gewicht: 584 g
Reihe: Sustainable Development Goals Series
ISBN: 978-3-031-12357-3
Verlag: Springer International Publishing
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Nachhaltigkeit
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Mikrobiologie
- Wirtschaftswissenschaften Betriebswirtschaft Bereichsspezifisches Management Marketing
Weitere Infos & Material
1. Introduction: Sustainability and Foods- 2. Carbohydrates for Energy.- 3. Carbohydrates for Fibre.- 4. Protein .- 5. Lipids.- 6. Minerals.- 7. Water Soluble Vitamins.- 8. Fat Soluble Vitamins.- 9. Bioactives compounds from food and their applications in the treatment of Type 2 Diabetes.- 10. Understanding New Foods: Alternative Protein Sources.- 11. Understanding New Foods: Upcycling.- 12. Understanding New Foods: Development of Next Generation of Food Processing, Packaging, and Ingredients Technologies for Clean-Label Foods.- 13. Understanding New Foods: Water Quality.