E-Book, Englisch, 164 Seiten, Format (B × H): 178 mm x 254 mm
Reihe: Excelsior Editions
Rose Delicious December
1. Auflage 2014
ISBN: 978-1-4384-4915-9
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
How the Dutch Brought Us Santa, Presents, and Treats: A Holiday Cookbook
E-Book, Englisch, 164 Seiten, Format (B × H): 178 mm x 254 mm
Reihe: Excelsior Editions
ISBN: 978-1-4384-4915-9
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
Food and history combine in this exploration of the Dutch influence on American holiday traditions. Includes more than one hundred easy-to-make holiday recipes.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaft und Gesellschaft | Kulturwissenschaften Kulturwissenschaften: Ernährung & Gesellschaft
- Sozialwissenschaften Soziologie | Soziale Arbeit Spezielle Soziologie Sachkultur, Materielle Kultur
Weitere Infos & Material
Foreword
Acknowledgments
Introduction
Part I. Saint Nicholas in the New World
1. The History of Saint Nicholas
2. The Dutch Bring Saint Nicholas to the New World and He becomes Santa Claus
3. The Saint Nicholas Celebration in the Netherlands, United States, and Canada Today
Part II. The Taste of December
4. Recipes for Saint Nicholas (Sinterklaas) Celebration
5. Recipes for Christmas Treats
6. Recipes for Today’s American Cookie Tray
7. Recipes for the New Year’s Celebration
8. Recipes for Savory Cookies
9. Recipes for Savory Party Treats (hors d’oeuvres or starters)
10. Recipes for Festive Homemade Drinks
11. Presents, Poems, Decorations, and Menus (with recipes)
List of websites for mail-order sources of Dutch products
Illustration credits
Alphabetical recipe index
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