Buch, Englisch, 154 Seiten, Previously published in hardcover, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 265 g
Buch, Englisch, 154 Seiten, Previously published in hardcover, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 265 g
ISBN: 978-3-319-83989-9
Verlag: Springer International Publishing
This book provides information on the advances in blanching and its effect on food. The author presents the concepts involved in old and novel blanching processes, the typical effects of blanching and the studies on novel blanching technologies.
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Mechanische und Thermische Verfahrenstechnik
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
Weitere Infos & Material
Conceptual Considerations.- Typical Applications of Conventional Blanching.- Novel Applications of Conventional Blanching.- Studies on Novel Blanching Technologies.