Buch, Englisch, Band 2, 162 Seiten, Format (B × H): 165 mm x 243 mm, Gewicht: 390 g
Reihe: Integrating Food Science and Engineering Knowledge Into the Food Chain
Buch, Englisch, Band 2, 162 Seiten, Format (B × H): 165 mm x 243 mm, Gewicht: 390 g
Reihe: Integrating Food Science and Engineering Knowledge Into the Food Chain
ISBN: 978-0-387-33510-0
Verlag: Springer Us
This book, the second volume of the ISEKI-Food book series, discusses the diverse questions raised by odors in the food industry and the closely related Volatile Organic Compounds. Topics range from perception of the issue to implementation of regulations, from prevention of the problems to their possible treatment, through specific case studies and analysis methods illustrating the different measurement technologies.
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Umweltwissenschaften
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Primärer Sektor Agrarökonomie, Ernährungswirtschaft
Weitere Infos & Material
Odor Problems in the Food Industry.- Odor Measurement.- Preconcentration Prior to Gas Chromatography.- The Application of Intelligent Sensor Array for Air Pollution Control in the Food Industry.- Electronic-Nose Technology: Application for Quality Evaluation in the Fish Industry.- Odors Prevention in the Food Industry.- Odors Treatment: Physicochemical Technologies.- Odors Treatment: Biological Technologies.




