Buch, Englisch, 304 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 234 mm, Gewicht: 612 g
Buch, Englisch, 304 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 234 mm, Gewicht: 612 g
ISBN: 978-0-367-39810-1
Verlag: CRC Press
Zielgruppe
Academic and Professional Reference
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Medizin, Gesundheit: Sachbuch, Ratgeber
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizinische Fachgebiete Umweltmedizin, Arbeitsmedizin, Tropenmedizin, Sportmedizin Sportmedizin
Weitere Infos & Material
Fundamentals of Sports Nutrition. Water Turnover and Regulation of Fluid Balance. Control of Fluid Intake: Physiological and Psychological Mechanisms. Factors Influencing Fluid Availability. Physiological Responses to Fluid Intake During Exercise. Metabolic and Performance Responses to Carbohydrate Intake During Exercise. Post-Exercise Rehydration and Recovery. Formulation Issues. Other Ingredients: Role in the Nutrition of Athletes. Summary and Practical Issues.