Buch, Englisch, 360 Seiten, Format (B × H): 154 mm x 239 mm, Gewicht: 1610 g
Buch, Englisch, 360 Seiten, Format (B × H): 154 mm x 239 mm, Gewicht: 1610 g
ISBN: 978-0-85404-866-3
Verlag: RSC Publishing
Zielgruppe
Pharmaceutical Researchers, Materials Scientists
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Pharmazeutische Technologie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
Weitere Infos & Material
Structure and its Significance in the Application Technology of Amorphous Materials;
Glassy State Dynamics and its Significance for Stabilization of Labile Bioproducts;
Theories of Unstable Aqueous Systems: How Can They Help the Technologist?;
Progress in Food Processing and Storage;
Rational Pharmaceutical Formulation of Amorphous Products;
Chemistry in Solid Amorphous Matrices;
Residual Water, Its Measurement, and Its Effects on Product Stability;
Novel Experimental Approaches to Studies of Amorphous Aqueous Systems;
Subject Index.