Buch, Englisch, 273 Seiten, Hardback, Format (B × H): 152 mm x 229 mm
Buch, Englisch, 273 Seiten, Hardback, Format (B × H): 152 mm x 229 mm
ISBN: 978-1-77361-400-7
Verlag: Delve Publishing
Sustainability in the Food Industry examines various aspects of food industry including an overview of agriculture and sustainability in supply chain and food industry. Food industry is a complicated, vast and diverse industry, supplying food all around the work for the sustenance of human lives. Provides the reader with insight into the strategies related to the industry’s sustainability, so as to understand the main agenda behind establishing a systematic framework for Quality, Safety and Sustainability in Food Industry.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Technik Allgemein Technik: Allgemeines
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Nachhaltigkeit
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Fertigungsindustrie Lebensmittelindustrie, Nahrungsmittelindustrie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie