Liebe Besucherinnen und Besucher,
heute ab 15 Uhr feiern wir unser Sommerfest und sind daher nicht erreichbar. Ab morgen sind wir wieder wie gewohnt für Sie da. Wir bitten um Ihr Verständnis – Ihr Team von Sack Fachmedien
Buch, Englisch, 282 Seiten, Format (B × H): 157 mm x 232 mm, Gewicht: 594 g
Reihe: Food Preservation Technology
Buch, Englisch, 282 Seiten, Format (B × H): 157 mm x 232 mm, Gewicht: 594 g
Reihe: Food Preservation Technology
ISBN: 978-1-58716-043-1
Verlag: CRC Press
This volume in the Food Preservation Technology Series presents the latest developments in the application of two solid-liquid operations, Osmotic Dehydration (OD) and Vacuum Impregnation (VI), to the food industry. An international group of experts report on the improvement of osmotic processes at atmospheric pressure for fruits and vegetables, current applications of vacuum impregnation and osmotic dehydration processes and their industrial significance for fruits and vegetables, and applications of atmospheric and vacuum salting treatments for cheese, fish, and meat processes.
Zielgruppe
Professional Reference
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
Weitere Infos & Material
Osmotic Processes in Fruit and Vegetables at Atmospheric Pressure. Vacuum Impregnation & Osmotic Processes in Fruit and Vegetables. Salting Processes at Atmospheric Pressure. Vacuum Salting Processes. Vacuum Impregnation, Osmotic Treatments & Microwave Combined Processes.