Ergebnisse filtern
-
- 127
-
- 75
- 1
- 28
- 3
- 11
- 2
- 6
- 1
-
- 7
- 120
-
- 127
-
- 127
-
- 127
- 6
Chemie
-
Matsuo / Higuchi / Negishi Metal-Molecular Assembly for Functional Materials
2013Verlag: Springer JapanISBN: 978-4-431-54369-5Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Parisi / Sharma / Barone Chemistry and Food Safety in the EU
The Rapid Alert System for Food and Feed (RASFF)1. Auflage 2016Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-33391-5Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Farantos Nonlinear Hamiltonian Mechanics Applied to Molecular Dynamics
Theory and Computational Methods for Understanding Molecular Spectroscopy and Chemical Reactions2014Verlag: SpringerISBN: 978-3-319-09987-3Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Kinoshita Mechanism of Functional Expression of the Molecular Machines
1. Auflage 2016Verlag: Springer Nature SingaporeISBN: 978-981-10-1484-0Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Carnegie Mellon University A Prehistory of Polymer Science
1. Auflage 2011Verlag: SpringerISBN: 978-3-642-21636-7Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Sharipov / Loukhovitski / Loukhovitskaya Influence of Internal Degrees of Freedom on Electric and Related Molecular Properties
1. Auflage 2022Verlag: SpringerISBN: 978-3-030-84631-2Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Kato / Haruta / Sato Vibronic Coupling Density
Understanding Molecular Deformation1. Auflage 2021Verlag: SpringerISBN: 978-981-16-1795-9Medium: Buch80,24 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Pisanello Chemistry of Foods: EU Legal and Regulatory Approaches
2014Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-03433-1Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Tulumello / Barone Lathyrus sativus and Nutrition
Traditional Food Products, Chemistry and Safety Issues1. Auflage 2020Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-59090-1Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Laganà / Campanella / Patanè Chemistry and Hygiene of Food Gases
1. Auflage 2019Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-35227-1Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Spirk Polysaccharides as Battery Components
1. Auflage 2018Verlag: SpringerISBN: 978-3-319-65968-8Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Laganà / Avventuroso / Romano Chemistry and Hygiene of Food Additives
1. Auflage 2017Verlag: SpringerISBN: 978-3-319-57041-9Medium: Buch58,84 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Varghese / Begum / Parisi Trends in Food Chemistry, Nutrition and Technology in Indian Sub-Continent
1. Auflage 2022Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-031-06303-9Medium: Buch58,84 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Fornés Electrical Fluctuations in Polyelectrolytes
1. Auflage 2017Verlag: SpringerISBN: 978-3-319-33839-2Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Keglevich Milestones in Microwave Chemistry
1. Auflage 2016Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-30630-8Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Bajpai Developments in Microbial Bioremediation
A Guide for Sustainable Waste TreatmentErscheinungsjahr 2025Verlag: Springer Nature SwitzerlandISBN: 978-3-031-78318-0Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
De Pilli / Baiano / Lopriore Sustainable Innovations in Food Packaging
1. Auflage 2021Verlag: SpringerISBN: 978-3-030-80935-5Medium: Buch74,89 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Barone / Chaib Chemicals in the Food Industry
Toxicological Concerns and Safe Use1. Auflage 2020Verlag: SpringerISBN: 978-3-030-42942-3Medium: Buch64,19 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Mahrwald Modern Organocatalyzed Methods in Carbohydrate Chemistry
2015Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-17592-8Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Fiorino / Barone / Bhagat Quality Systems in the Food Industry
1. Auflage 2019Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-22552-0Medium: Buch58,84 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Ameen / Caruso Lactic Acid in the Food Industry
1. Auflage 2017Verlag: SpringerISBN: 978-3-319-58144-6Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Silva / Tavares / Costa Psychiatric Pharmaceuticals as Emerging Contaminants in Wastewater
2015Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-20492-5Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Lente Deterministic Kinetics in Chemistry and Systems Biology
The Dynamics of Complex Reaction Networks2015Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-15481-7Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Tobin / Ambrosio Theory Choice in the History of Chemical Practices
1. Auflage 2016Verlag: SpringerISBN: 978-3-319-29891-7Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Ersöz / Atalay Novel Catalysts in Advanced Oxidation of Organic Pollutants
1. Auflage 2016Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-28948-9Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage
Ist Ihr gesuchter Titel nicht Teil der Ergebnisse? Dann nutzen Sie unser Kontaktformular
Bitte ändern Sie das Passwort