Buch, Englisch, 77 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 1474 g
Buch, Englisch, 77 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 1474 g
Reihe: SpringerBriefs in Molecular Science
ISBN: 978-3-319-03433-1
Verlag: Springer International Publishing
- the REACH regulation;
- the enzyme, flavorings and additive regulatory framework;
- the matter of contamination and veterinary drugs;
- the use of Food contact materials.
The final chapter addresses several considerations relating to chemical hazards and crisis management, highlighting shortcomings and lessons from experience.
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Rechtswissenschaften Internationales Recht und Europarecht Europarecht Europäisches Verwaltungs-, Umwelt- und Gesundheitsrecht
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
- Naturwissenschaften Chemie Chemie Allgemein Toxikologie, Gefahrstoffe, Sicherheit in der Chemie
Weitere Infos & Material
Food Safety in Europe .- EU Regulations on Chemicals in Foods.