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Wissenschaft und Gesellschaft | Kulturwissenschaften

30  Treffer  für „Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History“


    Horowitz Kosher USA

    How Coke Became Kosher and Other Tales of Modern Food
    Erscheinungsjahr 2016
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-15832-9
    Medium: Buch
    38,00 € (inkl. MwSt.)
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    Horowitz Kosher USA

    How Coke Became Kosher and Other Tales of Modern Food
    Erscheinungsjahr 2018
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-15833-6
    Medium: Buch
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    Chen Chop Suey, USA

    The Story of Chinese Food in America
    Erscheinungsjahr 2021
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-16893-9
    Medium: Buch
    23,50 € (inkl. MwSt.)
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    Rebora Culture of the Fork

    A Brief History of Everyday Food and Haute Cuisine in Europe
    1. Auflage 2001
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-51845-1
    Medium: eBook
    Format: EPUB
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    38,99 € (inkl. MwSt.)
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    Rebora Culture of the Fork - A Brief History of Everyday Food & Haute Cuisine in Europe

    Erscheinungsjahr 2001
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-12150-7
    Medium: Buch
    40,00 € (inkl. MwSt.)
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    Pitte French Gastronomy

    The History and Geography of a Passion
    1. Auflage 2002
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-51846-8
    Medium: eBook
    Format: EPUB
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    Arnold The Terroir of Whiskey

    A Distiller's Journey Into the Flavor of Place
    1. Auflage 2020
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-55089-5
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    17,49 € (inkl. MwSt.)
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    Caruso The Botany of Beer

    An Illustrated Guide to More Than 500 Plants Used in Brewing
    1. Auflage 2022
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-55417-6
    Medium: eBook
    Format: EPUB
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    32,99 € (inkl. MwSt.)
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    Capatti / Montanari Italian Cuisine

    A Cultural History
    1. Auflage 2003
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-50904-6
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    40,99 € (inkl. MwSt.)
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    Perullo Taste as Experience

    The Philosophy and Aesthetics of Food
    1. Auflage 2016
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-54142-8
    Medium: eBook
    Format: EPUB
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    28,99 € (inkl. MwSt.)
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    Albala / Eden Food and Faith in Christian Culture

    Erscheinungsjahr 2011
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-14997-6
    Medium: Buch
    34,50 € (inkl. MwSt.)
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    Albala / Eden Food and Faith in Christian Culture

    Erscheinungsjahr 2012
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-14996-9
    Medium: Buch
    97,50 € (inkl. MwSt.)
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    Albala / Eden Food and Faith in Christian Culture

    1. Auflage 2011
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-52079-9
    Medium: eBook
    Format: EPUB
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    32,99 € (inkl. MwSt.)
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    Crosby Cook, Taste, Learn

    How the Evolution of Science Transformed the Art of Cooking
    Erscheinungsjahr 2019
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-19292-7
    Medium: Buch
    26,50 € (inkl. MwSt.)
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    Crosby Cook, Taste, Learn

    How the Evolution of Science Transformed the Art of Cooking
    Erscheinungsjahr 2021
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-19293-4
    Medium: Buch
    21,50 € (inkl. MwSt.)
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    This Molecular Gastronomy

    Exploring the Science of Flavor
    1. Auflage 2006
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-50807-0
    Medium: eBook
    Format: EPUB
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    16,49 € (inkl. MwSt.)
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    Dott The Chile Pepper in China

    A Cultural Biography
    Erscheinungsjahr 2024
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-19533-1
    Medium: Buch
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    Mendelson Spoiled

    The Myth of Milk as Superfood
    1. Auflage 2023
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-54770-3
    Medium: eBook
    Format: EPUB
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    21,49 € (inkl. MwSt.)
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    Mendelson Spoiled

    The Myth of Milk as Superfood
    Erscheinungsjahr 2023
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-18818-0
    Medium: Buch
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    Mendelson Spoiled

    The Myth of Milk as Superfood
    Erscheinungsjahr 2025
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-21906-8
    Medium: Buch
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    Serventi / Sabban Pasta

    The Story of a Universal Food
    1. Auflage 2002
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-51944-1
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    40,99 € (inkl. MwSt.)
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    Dott The Chile Pepper in China

    A Cultural Biography
    1. Auflage 2020
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-55130-4
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: 6 - ePub Watermark
    23,49 € (inkl. MwSt.)
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    Fielding Breadfruit

    Three Global Journeys of a Bountiful Tree
    Erscheinungsjahr 2025
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-21908-2
    Medium: Buch
    28,00 € (inkl. MwSt.)
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    Fielding Breadfruit

    Three Global Journeys of a Bountiful Tree
    Erscheinungsjahr 2025
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-21907-5
    Medium: Buch
    117,50 € (inkl. MwSt.)
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    Laszlo Salt

    Grain of Life
    1. Auflage 2001
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-51131-5
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    40,99 € (inkl. MwSt.)
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