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Geschichtliche Themen

34  Treffer  für „Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History“


    Ferrières Sacred Cow, Mad Cow - A History of Food Fears

    Erscheinungsjahr 2006
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-13192-6
    Medium: Buch
    43,50 € (inkl. MwSt.)
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    Mendelson Chow Chop Suey

    Food and the Chinese American Journey
    1. Auflage 2016
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-54129-9
    Medium: eBook
    Format: EPUB
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    35,99 € (inkl. MwSt.)
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    Mcwilliams / McWilliams A Revolution in Eating

    How the Quest for Food Shaped America
    Erscheinungsjahr 2005
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-12992-3
    Medium: Buch
    37,50 € (inkl. MwSt.)
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    Chen Chop Suey, USA

    The Story of Chinese Food in America
    Erscheinungsjahr 2021
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-16893-9
    Medium: Buch
    23,50 € (inkl. MwSt.)
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    Horowitz Kosher USA

    How Coke Became Kosher and Other Tales of Modern Food
    1. Auflage 2016
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-54093-3
    Medium: eBook
    Format: EPUB
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    25,99 € (inkl. MwSt.)
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    Symons Meals Matter

    A Radical Economics Through Gastronomy
    1. Auflage 2020
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-55160-1
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    33,99 € (inkl. MwSt.)
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    Hoellmann / Höllmann The Land of the Five Flavors

    A Cultural History of Chinese Cuisine
    Erscheinungsjahr 2013
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-16186-2
    Medium: Buch
    41,50 € (inkl. MwSt.)
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    Höllmann The Land of the Five Flavors

    A Cultural History of Chinese Cuisine
    1. Auflage 2013
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-53654-7
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    40,99 € (inkl. MwSt.)
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    Montanari Cheese, Pears and History in a Proverb

    Erscheinungsjahr 2012
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-15251-8
    Medium: Buch
    25,00 € (inkl. MwSt.)
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    Montanari Medieval Tastes

    Food, Cooking, and the Table
    1. Auflage 2015
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-53908-1
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    27,49 € (inkl. MwSt.)
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    Montanari Medieval Tastes

    Food, Cooking, and the Table
    Erscheinungsjahr 2015
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-16786-4
    Medium: Buch
    43,50 € (inkl. MwSt.)
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    Montanari Medieval Tastes

    Food, Cooking, and the Table
    Erscheinungsjahr 2017
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-16787-1
    Medium: Buch
    26,50 € (inkl. MwSt.)
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    Krampner Creamy and Crunchy

    An Informal History of Peanut Butter, the All-American Food
    1. Auflage 2012
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-53093-4
    Medium: eBook
    Format: EPUB
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    17,49 € (inkl. MwSt.)
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    This The Science of the Oven

    Erscheinungsjahr 2012
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-14707-1
    Medium: Buch
    16,50 € (inkl. MwSt.)
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    This The Science of the Oven

    1. Auflage 2009
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-51854-3
    Medium: eBook
    Format: EPUB
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    Berkowitz The Winemaker's Hand

    Conversations on Talent, Technique, and Terroir
    Erscheinungsjahr 2014
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-16756-7
    Medium: Buch
    28,50 € (inkl. MwSt.)
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    Berkowitz The Winemaker's Hand

    Conversations on Talent, Technique, and Terroir
    1. Auflage 2014
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-53737-7
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
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    Montanari Let the Meatballs Rest - And Other Stories About Food and Culture

    Erscheinungsjahr 2013
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-15732-2
    Medium: Buch
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    Gentilcore Pomodoro!

    A History of the Tomato in Italy
    Erscheinungsjahr 2010
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-15206-8
    Medium: Buch
    25,50 € (inkl. MwSt.)
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    Montanari Let the Meatballs Rest - And Other Stories About Food and Culture

    Erscheinungsjahr 2015
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-15733-9
    Medium: Buch
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    Gentilcore Pomodoro!

    A History of the Tomato in Italy
    1. Auflage 2010
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-52550-3
    Medium: eBook
    Format: EPUB
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    17,49 € (inkl. MwSt.)
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    Montanari Italian Identity in the Kitchen, or Food and the Nation

    Erscheinungsjahr 2013
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-16084-1
    Medium: Buch
    29,50 € (inkl. MwSt.)
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    Singaravelou / Singaravélou / Venayre What We Eat

    A Global History of Food
    Erscheinungsjahr 2025
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-21368-4
    Medium: Buch
    114,50 € (inkl. MwSt.)
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    Montanari Italian Identity in the Kitchen, or Food and the Nation

    1. Auflage 2013
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-53508-3
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    29,49 € (inkl. MwSt.)
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    Singaravelou / Singaravélou / Venayre What We Eat

    A Global History of Food
    Erscheinungsjahr 2025
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-22147-4
    Medium: Buch
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