E-Book, Englisch, 216 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 203 mm
Reihe: Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
This The Science of the Oven
1. Auflage 2009
ISBN: 978-0-231-51854-3
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
E-Book, Englisch, 216 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 203 mm
Reihe: Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
ISBN: 978-0-231-51854-3
Verlag: De Gruyter
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Fachgebiete
Weitere Infos & Material
Into the Mouth
1. Let Us Play with Our Senses
2. Health and Diet
3. What Are the Notes?
4. The Question of Hors d'oeuvres
5. Understanding, Perfecting
6. Without Forgetting All That Makes Life Beautiful
7. From Molecular Cuisine to Culinary Constructivism
A Last Bite for the Road
Glossary
Bibliography
Index