Buch, Englisch, Band 422, 252 Seiten, Previously published in hardcover, Format (B × H): 178 mm x 254 mm, Gewicht: 518 g
Genetic and Molecular Interactions
Buch, Englisch, Band 422, 252 Seiten, Previously published in hardcover, Format (B × H): 178 mm x 254 mm, Gewicht: 518 g
Reihe: Advances in Experimental Medicine and Biology
ISBN: 978-1-4419-3282-2
Verlag: Springer US
Zielgruppe
Research
Fachgebiete
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Vorklinische Medizin: Grundlagenfächer Humangenetik
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Molekularbiologie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizinische Fachgebiete Pathologie, Cytopathologie, Histopathologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Angewandte Biologie Biophysik
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Ernährungsmedizin, Diätetik
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Naturwissenschaften Physik Angewandte Physik Biophysik
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Klinische und Innere Medizin Onkologie, Krebsforschung
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemie (nichtmedizinisch)
Weitere Infos & Material
1 Fat and Cancer: The Epidemiologic Evidence in Perspective.- 2 Dietary Lipids and the Cancer Cascade.- 3 Molecular Studies on the Role of Dietary Fat and Cholesterol in Breast Cancer Induction.- 4 Fatty Acid Regulation of Breast Cancer Cell Growth and Invasion.- 5 Fatty Acids and Breast Cancer Cell Proliferation.- 6 Lipoxygenase Metabolites and Cancer Metastasis.- 7 Modulation of Intracellular Second Messengers by Dietary Fat during Colonic Tumor Development.- 8 Diet, Apoptosis, and Carcinogenesis.- 9 The Role of Peroxisome Proliferator Activated Receptor ? in Peroxisome Proliferation, Physiological Homeostasis, and Chemical Carcinogenesis.- 10 A Hypothetical Mechanism for Fat-Induced Rodent Hepatocarcinogenesis.- 11 Short Chain Fatty Acid Regulation of Intestinal Gene Expression.- 12 Regulation of Gene Expression in Adipose Cells by Polyunsaturated Fatty Acids.- 13 Regulation of Peroxisomal Fatty Acyl-CoA Oxidase in the Yeast Saccharomyces cerevisiae.- 14 Dietary Fat, Genes, and Human Health.- 15 Session V: Future Directions and Implications of Research on Dietary Fat and Genetics.- Abstracts.