Buch, Englisch, 409 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 793 g
Omics and Functional Evaluation
Buch, Englisch, 409 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 793 g
ISBN: 978-981-13-7831-7
Verlag: Springer Nature Singapore
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Mikrobiologie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
Weitere Infos & Material
Introduction.- Genetic operation system of lactic acid bacteria and its applications.- Comparative Genomic Analyses of Lactic Acid Bacteria.- Transcriptomics of lactic acid bacteria.- Proteomics of lactic acid bacteria.- Metabolomics of lactic acid bacteria.- Functional evaluation model for Lactic acid bacteria.- Lactic acid bacteria and intestinal health.- Lactic acid bacteria and host immunity.- Widely used lactic acid bacteria strains with excellent physiological functions.- Safety Evaluation of Lactic Acid Bacteria.