Buch, Englisch, 264 Seiten, Format (B × H): 161 mm x 240 mm, Gewicht: 560 g
Buch, Englisch, 264 Seiten, Format (B × H): 161 mm x 240 mm, Gewicht: 560 g
ISBN: 978-0-471-19024-0
Verlag: Wiley
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Fertigungsindustrie Lebensmittelindustrie, Nahrungsmittelindustrie
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Agrarwissenschaften Tropische Landwirtschaft
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
Weitere Infos & Material
The Citrus Industry.
Fruit Growing, Harvesting, Handling, and Grading for Processing.
Composition, Properties, and Evaluation of Fruit Components.
Juice Processing Operations.
Single-Strength Juices and Concentrate.
Juice Chemical Reactions, Product Stability, and Packaging.
Pulp Washing, Juice Pulp Recovery, and Utilization.
Whole Juice Cells, Drum-Dried Juice Sacs, and Sections.
Peel Fiber, Cloud, and Products.
Dried Pulp, Pellets, and Molasses.
Essential Oils and Essences.
d-Limonene.
Pectin.
Bioconversion Products.
Flavonoids and Limonoids.
Seed Products.
Nutraceuticals, Mystical Substances, and By-Products.