Buch, Englisch, 460 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1880 g
ISBN: 978-0-8342-1621-1
Verlag: Springer US
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Verfahrenstechnik, Chemieingenieurwesen
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Naturwissenschaften Chemie Organische Chemie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
Weitere Infos & Material
Essential Oils. Oleoresins, Tinctures and Extracts. Fruit Juices. Synthetic Ingredients of Food Flavorings. Quality Control of Flavorings and Their Raw Materials. Beverage Flavorings and Their Applications. The Flavoring of Confectionery and Bakery Products. Savory Flavors for Snacks and Crisps. Thermal Process Flavorings. The Development of Dairy Flavorings. Flavor Modifiers. Flavorings for Pharmaceutical Products. Tobacco Flavorings and Their Application. Appendixes. Index