Wilson | Handbook of Nutrient Requirements of Finfish (1991) | Buch | 978-1-138-10586-7 | sack.de

Buch, Englisch, 204 Seiten, Format (B × H): 183 mm x 260 mm, Gewicht: 592 g

Reihe: CRC Press Revivals

Wilson

Handbook of Nutrient Requirements of Finfish (1991)


1. Auflage 2017
ISBN: 978-1-138-10586-7
Verlag: CRC Press

Buch, Englisch, 204 Seiten, Format (B × H): 183 mm x 260 mm, Gewicht: 592 g

Reihe: CRC Press Revivals

ISBN: 978-1-138-10586-7
Verlag: CRC Press


A one-of-a-kind book for researchers interested in finfish nutrition

Handbook of Nutrient Requirements of Finfish provides a summary of qualitative and quantitative nutrient requirements for almost all cultured finfish for which a significant amount of nutritional information now exists. Information is presented by species and includes how each species is cultured, an index of production, regional locations where each species is being cultured, examples of purified or test diets and special conditions required for laboratory studies, nutrient requirements and practical diet formulation. Discussions of special diets and feeding practices are included for certain species. This book will be a useful guide for students, researchers, practicing nutritionists, aquaculturists, and feed manufacturers interested in fish nutrition.

Wilson Handbook of Nutrient Requirements of Finfish (1991) jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


1.Arctic Char, Salvelinus alpinus L. 2.Asian Seabass, Lates calcarifer 3. Atlantic Salmon, Salmo salar 4. Ayu, Plecoglossus altivelis 5. Brazilian Finfish, Tambaqui, Pacu and Matrinxã 6. Channel Catfish, Ictalurus punctatus 7. Common Carp, Cyprinus carpio 8. Eel, Anguilla spp. 9. Flatfish, Turbot, Sole, and Plaice 10. Gilthead Seabream, Sparus aurata 11. Grass Carp, Ctenopharyngodon idella 12. Milkfish, Chanos chanos 13. Pacific Salmon, Oncorhynchus spp. 14. Puffer Fish, Fugu rubripes 15. Rainbow Trout, Oncorhynchus mykiss 16. Red Drum, Sciaenops ocellatus 17. Sturgeon, Acipenser spp. 18. Temperate Basses, Morone spp., and Black Basses, Micropterus spp. 19. Tilapia, Oreochromis spp. 20. Yellowtail, Seriola quinqueradiata



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.