Welti-Chanes / Aguilera | Engineering and Food for the 21st Century | Buch | 978-1-56676-963-1 | sack.de

Buch, Englisch, 1070 Seiten, Format (B × H): 166 mm x 242 mm, Gewicht: 1705 g

Reihe: Food Preservation Technology

Welti-Chanes / Aguilera

Engineering and Food for the 21st Century


1. Auflage 2002
ISBN: 978-1-56676-963-1
Verlag: Taylor & Francis Inc

Buch, Englisch, 1070 Seiten, Format (B × H): 166 mm x 242 mm, Gewicht: 1705 g

Reihe: Food Preservation Technology

ISBN: 978-1-56676-963-1
Verlag: Taylor & Francis Inc


Engineering and Food for the 21st Century presents important reviews and up-to-date discussions of major topics relating to engineering and food. Internationally renowned contributors discuss a broad base of food engineering and related subjects, including research and prospective industrial applications. The first part begins with recent trends in food engineering and challenges for the future. It then presents important discussions of fundamental aspects of food engineering, including physical chemistry, mass transfer, food rheology, and food structure. Part 2 contains state-of-the-art presentations on thermal processing and packaging, minimal processing, emerging technologies, process control, biotechnology, and environmental factors associated with the processing of food.

Welti-Chanes / Aguilera Engineering and Food for the 21st Century jetzt bestellen!

Zielgruppe


Professional Reference

Weitere Infos & Material


Vision. Physical Chemistry. Mass Transfer. Food Rheology. Food Structure. Thermal Processing and Packaging. Minimal Processing. Emerging Technologies. Process Control. Food Biotechnology. Environmental. Space Missions. Education.


Jorge Welti-Chanes, Gustavo V. Barbosa-Cánovas, José Miguel Aguilera



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.