Cereals and Cereal Products
Buch, Englisch, 822 Seiten, Format (B × H): 215 mm x 285 mm, Gewicht: 22891 g
ISBN: 978-3-319-46713-9
Verlag: Springer International Publishing
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
Weitere Infos & Material
Preface.- How to Handle the Book.- Acknowledgements.- Abbreviations.- 1. Mycotoxin Contamination of Cereals and Cereal Products.- 2. Further Mycotoxins and Microbial Metabolites.- 3. Mycotoxins and Their Cereal and Cereal Product Spectrum.- 4. Cereals and Cereal Products and Their Mycotoxins.- 5. Mycotoxin Contamination in Conventional and Organic Farming.- Alphabetical Bibliography.- Numerical Bibliography.- Index.