Wareing / Fernandes | Micro-facts | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 350 Seiten

Wareing / Fernandes Micro-facts

The Working Companion for Food Microbiologists
6. Auflage 2009
ISBN: 978-1-84755-158-0
Verlag: Royal Society of Chemistry
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark

The Working Companion for Food Microbiologists

E-Book, Englisch, 350 Seiten

ISBN: 978-1-84755-158-0
Verlag: Royal Society of Chemistry
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark



Micro-Facts has proved to be a useful ready reference for practising food microbiologists and others concerned with ensuring the microbiological safety of foods. Micro-Facts 6th Edition is an invaluable tool for food microbiologists everywhere, as a source book of information relevant to the prevention of food-poisoning hazards worldwide.

Wareing / Fernandes Micro-facts jetzt bestellen!

Weitere Infos & Material


Chapter 1: Foodborne Bacterial Pathogens;

Chapter 2: Foodborne Viruses and Protozoa;

Chapter 3: Food-Spoilage Bacteria;

Chapter 4: Food-Spoilage Fungi;

Chapter 5: HACCP;

Chapter 6: EU Food Hygiene Legislation



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.