Buch, Englisch, 206 Seiten, Previously published in hardcover, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 335 g
Reihe: Topics in Current Chemistry
Buch, Englisch, 206 Seiten, Previously published in hardcover, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 335 g
Reihe: Topics in Current Chemistry
ISBN: 978-3-642-07287-1
Verlag: Springer
This series presents critical reviews of the present position and future trends in modern chemical research Short and concise reports on chemistry, each written by world renowned experts Still valid and useful after 5 or 10 years More information as well as the electronic version of the whole content available at: www.springerlink.com
Zielgruppe
Professional/practitioner
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Chemie Chemie Allgemein
- Naturwissenschaften Chemie Anorganische Chemie Komplexchemie
- Naturwissenschaften Chemie Anorganische Chemie Nichtmetallische Chemie
- Naturwissenschaften Physik Thermodynamik Festkörperphysik, Kondensierte Materie
- Naturwissenschaften Chemie Anorganische Chemie Festkörperchemie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
Weitere Infos & Material
R. Steudel, B. Eckert: Solid Sulfur Allotropes.- R. Steudel: Liquid Sulfur.- R. Steudel, Y. Steudel, M.W. Wong: Speciation and Thermodynamics of Sulfur Vapor.- I. Krossing: Homoatomic Sulfur Cations.- R. Steudel: Aqueous Sulfur Sols.- W.E. Kleinjan, A. de Keizer, A. J. H. Janssen: Biologically Produced Sulfur.