Buch, Englisch, 1100 Seiten, Format (B × H): 170 mm x 240 mm, Gewicht: 1966 g
Buch, Englisch, 1100 Seiten, Format (B × H): 170 mm x 240 mm, Gewicht: 1966 g
ISBN: 978-3-11-137420-8
Verlag: De Gruyter
The agricultural food system needs to provide access to enough healthy and affordable food for the growing population and mitigate its impact on the planet for future generations. Emerging technologies can help farmers increase yields.The book presents theoretical and applied aspects of nanotechnology, biotechnology, plant breeding and smart farming to increase plant productivity, crop yield, soil fertility and crop soil monitoring.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Technologie der land- und forstwirtschaftlichen Chemikalien
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Agrarwissenschaften Nachhaltige Landwirtschaft
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Biotechnologie