Buch, Englisch, Band 2, 276 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1290 g
Reihe: Focus on Biotechnology
Buch, Englisch, Band 2, 276 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1290 g
Reihe: Focus on Biotechnology
ISBN: 978-0-7923-6858-8
Verlag: Springer Netherlands
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Mathematik | Informatik Mathematik Numerik und Wissenschaftliches Rechnen Angewandte Mathematik, Mathematische Modelle
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemie (nichtmedizinisch)
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften Ökologie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Biotechnologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemische Immunologie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Mikrobiologie
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
Weitere Infos & Material
Starters.- New Aspects of Fungal Starter Cultures for Fermented Foods.- Starters for the Wine Industry.- Physiology, Biosynthesis and Metabolic Engineering.- Metabolism and Lysine Biosynthesis Control in Brevibacterium Flavum: Impact of Stringent Response in Bacterial Cells.- Molecular Breeding of Arming Yeasts with Hydrolytic Enzymes by Cell Surface Engineering.- Metabolic Pathway Analysis of Saccharomyces Cerevisiae.- State Parameters and Culture Conditions.- Effect of Aeration in Propagation on Surface Properties of Brewers’ Yeast.- Effect of the Main Culture Parameters on the Growth and Production Coupling of Lactic Acid Bacteria.- Pseudohyphal and Invasive Growth in Saccharomyces Cerevisiae.- Microbial Production of the Biodegradable Polyester Poly-3-Hydroxybutyrate (PHB) from Azotobacter Chroococcum 6B: Relation between PHB Molecular Weight, Thermal Stability and Tensile Strength.- Novel Approaches to the Study of Microorganisms.- Sharing of Nutritional Resources in Bacterial Communities Determined by Isotopic Ratio Mass Spectrometry of Biomarkers.- A Comparison of the Mechanical Properties of Different Bacterial Species.- Novel Applications.- Kocuria Rosea as a New Feather Degrading Bacteria.- Comparison of PB2+ Removal Characteristics Between Biomaterials and Non-biomaterials.- Hydrocarbon Utilisation by Streptomyces Soil Bacteria.- Food Security and Food Preservation.- Molecular Detection and Typing of Foodborne Bacterial Pathogens: A Review.- Bioencapsulation Technology in Meat Preservation.