Buch, Englisch, Band 1, 752 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1320 g
Reihe: Springer Handbook of Enzymes
Buch, Englisch, Band 1, 752 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1320 g
Reihe: Springer Handbook of Enzymes
ISBN: 978-3-540-41008-9
Verlag: Springer Berlin Heidelberg
The Springer Handbook of Enzymes provides concise data on some 5,000 enzymes sufficiently well characterized – and here is the second, updated edition. Their application in analytical, synthetic and biotechnology processes as well as in food industry, and for medicinal treatments is added. Data sheets are arranged in their EC-Number sequence. The new edition reflects considerable progress in enzymology: the total material has more than doubled, and the complete 2nd edition consists of 39 volumes plus Synonym Index. Starting in 2009, all newly classified enzymes are treated in Supplement Volumes.
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Biotechnologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Mikrobiologie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Vorklinische Medizin: Grundlagenfächer Biochemie (med.)
- Naturwissenschaften Chemie Organische Chemie Biochemie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemie (nichtmedizinisch)
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Enzymologie
Weitere Infos & Material
Enzyme Class 5.




