Buch, Englisch, Band 14, 846 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 1387 g
Reihe: Springer Handbook of Enzymes
EC 3.2.2 - 3.5.3
Buch, Englisch, Band 14, 846 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 1387 g
Reihe: Springer Handbook of Enzymes
ISBN: 978-3-540-00909-2
Verlag: Springer
The Springer Handbook of Enzymes provides concise data on some 5,000 enzymes sufficiently well characterized – and here is the second, updated edition. Their application in analytical, synthetic and biotechnology processes as well as in food industry, and for medicinal treatments is added. Data sheets are arranged in their EC-Number sequence. The new edition reflects considerable progress in enzymology: the total material has more than doubled, and the complete 2nd edition consists of 39 volumes plus Synonym Index. Starting in 2009, all newly classified enzymes are treated in Supplement Volumes.
Zielgruppe
Research
Fachgebiete
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Vorklinische Medizin: Grundlagenfächer Biochemie (med.)
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Biotechnologie
- Naturwissenschaften Chemie Organische Chemie Biochemie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Mikrobiologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Enzymologie
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemie (nichtmedizinisch)




