E-Book, Englisch, Band 2
Reihe: La collection Louis J. Robichaud/The Louis J. Robichaud Series
Payne Eating the Ocean
1. Auflage 2022
ISBN: 978-0-2280-1557-4
Verlag: De Gruyter
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
Seafood and Consumer Culture in Canada
E-Book, Englisch, Band 2
Reihe: La collection Louis J. Robichaud/The Louis J. Robichaud Series
ISBN: 978-0-2280-1557-4
Verlag: De Gruyter
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
During the first half of the twentieth century, Canadian fisheries regularly produced more fish than markets could absorb. In Eating the Ocean, Brian Payne explores how government-funded marketing encouraged consumers to increase their seafood consumption, and how this advertising endeavour contributed to the collapse of the nation’s fisheries.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Sozialwissenschaften Sport | Tourismus | Freizeit Kochen, Essen, Trinken
- Sozialwissenschaften Ethnologie | Volkskunde Volkskunde Historische & Regionale Volkskunde
- Geisteswissenschaften Geschichtswissenschaft Weltgeschichte & Geschichte einzelner Länder und Gebietsräume Geschichte einzelner Länder Amerikanische Geschichte
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Tierhaltung Fischerei, Fischzucht, Aquakultur