Payne Eating the Ocean

Seafood and Consumer Culture in Canada
1. Auflage 2022
ISBN: 978-0-2280-1557-4
Verlag: De Gruyter
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

Seafood and Consumer Culture in Canada

E-Book, Englisch, Band 2

Reihe: La collection Louis J. Robichaud/The Louis J. Robichaud Series

ISBN: 978-0-2280-1557-4
Verlag: De Gruyter
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



During the first half of the twentieth century, Canadian fisheries regularly produced more fish than markets could absorb. In Eating the Ocean, Brian Payne explores how government-funded marketing encouraged consumers to increase their seafood consumption, and how this advertising endeavour contributed to the collapse of the nation’s fisheries.

Payne Eating the Ocean jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Payne Brian:
Brian Payne is professor of history and Canadian studies at Bridgewater State University.Brian Payne is professor of history and Canadian studies at Bridgewater State University in Massachusetts.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.