Maroulis / Saravacos | Food Process Design | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 536 Seiten

Maroulis / Saravacos Food Process Design


Erscheinungsjahr 2003
ISBN: 978-0-203-91201-0
Verlag: Taylor & Francis
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

E-Book, Englisch, 536 Seiten

ISBN: 978-0-203-91201-0
Verlag: Taylor & Francis
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



This timely reference utilizes simplified computer strategies to analyze, develop, and optimize industrial food processes and offers procedures to assess various operating conditions, engineering and economic relationships, and the physical and transport properties of foods for the design of the most efficient food manufacturing technologies and equipment. Food Process Design discusses the integration and economic profitability of the entire food processing plant including effective use of water, energy, and raw materials; process profitability; and wastewater reduction. The book offers detailed numerical examples for major food processes including heating, cooling, freezing, and more.

Maroulis / Saravacos Food Process Design jetzt bestellen!


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.