Buch, Englisch, 356 Seiten, Format (B × H): 183 mm x 260 mm, Gewicht: 1147 g
ISBN: 978-0-442-00465-1
Verlag: Springer Netherlands
This guide provides information on terms used in basic and clinical nutrition and diet therapy, including charts of RDAs and dietary guidelines. Nearly 4000 terms are covered, ranging across all topics in nutrition, including sports nutrition. There are entries on various diets, past and present.
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Geisteswissenschaften Sprachwissenschaft Sprachwissenschaften Mehrsprachige Wörterbücher
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Ernährungsmedizin, Diätetik
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemie (nichtmedizinisch)