Buch, Englisch, 370 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 733 g
Reihe: Food Bioactive Ingredients
Buch, Englisch, 370 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 733 g
Reihe: Food Bioactive Ingredients
ISBN: 978-3-031-76480-6
Verlag: Springer Nature Switzerland
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Biotechnologie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Ernährungsmedizin, Diätetik
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemie (nichtmedizinisch)
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften
Weitere Infos & Material
A Brief Overview of Nutraceuticals.- Foundation of Nutraceuticals in Preventive Medicine.- Nutraceuticals in Metabolism and Xenobiotics.- Nutraceuticals in the Prevention of Cancer.- Nutraceuticals in Metabolic Syndrome and Diabetes.- Nutraceuticals in the Prevention of Chronic Renal Disease.- Treatment of Chronic Pancreatitis via Nutraceuticals.- Prevention of Chronic Obstructive Pulmonary Disease via Nutraceuticals.- Nutraceuticals in Inflammatory Autoimmune Diseases.- Nutraceuticals and Infertility.- Nutraceuticals and Suboptimal Health: The Relationship and Significance.- Effect of Excess Nutraceuticals on Human Health.