Buch, Englisch, 478 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1012 g
Buch, Englisch, 478 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1012 g
ISBN: 978-1-4020-0735-4
Verlag: Springer Netherlands
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Tierkunde / Zoologie
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Naturwissenschaften Chemie Chemie Allgemein
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
Weitere Infos & Material
Present Trends in Food Technology.- Stages in Food Production.- Types of Foodstuffs.- Food and Produce Preservation.- Packaging.- Types of Pests.- Types of Damage.- Storage Structures.- Food and Produce Transportation.- Pests: Class Mammalia.- Pests: Class Aves.- Pests: Phylym Mollusca.- Pests: Class Arachnida.- Pests: Class Insecta.- Pests: Phylum Platyhelminthes.- Pests: Phylum Nematoda.- Pests: Kingdom Protoctista.- Pests: Kingdom Fungi.- Pests: Kingdom Prokaryotae.- Food Poisoning.- Control of Pests of Stored Foodstuffs.- Pest Spectra for Stored Foodstuffs.