Ferry | Food in Film | Buch | 978-0-415-94583-7 | sack.de

Buch, Englisch, 136 Seiten, Format (B × H): 157 mm x 235 mm, Gewicht: 359 g

Reihe: Studies in American Popular History and Culture

Ferry

Food in Film

A Culinary Performance of Communication
1. Auflage 2003
ISBN: 978-0-415-94583-7
Verlag: Routledge

A Culinary Performance of Communication

Buch, Englisch, 136 Seiten, Format (B × H): 157 mm x 235 mm, Gewicht: 359 g

Reihe: Studies in American Popular History and Culture

ISBN: 978-0-415-94583-7
Verlag: Routledge


Using an interdisciplinary approach combining film, semiotics, social-anthropology and history, this book examines food sciences in selected films to reveal food's power to direct and impose values and beliefs, to understand how dining venues may become sites of social contests and to reveal how food communicated values and beliefs to individuals, to micro communities and to American Society.

Ferry Food in Film jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Chapter 1 Introduction; Chapter 2 The Ritual of Dining; Chapter 3 Food and Cultural Identity; Chapter 4 Food as Celebration and Connection; Chapter 5 Boundaries of Purity and Pollution; Chapter 6 Conclusion;


Jane F. Ferry



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.