Falguera / Ibarz | Juice Processing | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 402 Seiten

Reihe: Contemporary Food Engineering

Falguera / Ibarz Juice Processing

Quality, Safety and Value-Added Opportunities
1. Auflage 2014
ISBN: 978-1-4665-7734-3
Verlag: Taylor & Francis
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

Quality, Safety and Value-Added Opportunities

E-Book, Englisch, 402 Seiten

Reihe: Contemporary Food Engineering

ISBN: 978-1-4665-7734-3
Verlag: Taylor & Francis
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



Fruit juices and derivative food products are widely consumed because of their refreshing nature and nutritional value. While juice quality largely depends on the fruit from which it is made, the manufacturing process is also very important. This book addresses all the important issues in juice processing, from extracting concentrates, to retaining nutritional and functional benefits, through making productive use of the by-products and waste generated in fruit juice processing. Novel methods in both thermal and nonthermal processing are addressed, with a constant focus on both quality and safety.

Falguera / Ibarz Juice Processing jetzt bestellen!


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.