Ergebnisse filtern
-
- 36
-
- 12
- 15
- 1
- 3
- 5
-
- 1
- 35
-
- 36
-
- 36
-
- 36
- 2
Technische Wissenschaften
-
Verma Energy Use in Global Food Production
Considerations for Sustainable Food Security in the 21st Century2015Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-16780-0Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Pripp Statistics in Food Science and Nutrition
2013Verlag: SpringerISBN: 978-1-4614-5009-2Medium: Buch69,54 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Hicsasmaz / Gueven Pore Structure in Food
Simulation, Measurement and Applications2013Verlag: SpringerISBN: 978-1-4614-7353-4Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Sharma Biosurfactants in Food
1. Auflage 2016Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-39413-8Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Pham Food Freezing and Thawing Calculations
2014Verlag: SpringerISBN: 978-1-4939-0556-0Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Guillard / Gontard / Bourlieu Food Structure and Moisture Transfer
A Modeling Approach2013Verlag: SpringerISBN: 978-1-4614-6341-2Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Galvez / Pérez Pulido / Grande Burgos Food Biopreservation
2014Verlag: SpringerISBN: 978-1-4939-2028-0Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Jordan / Álvarez Ordóñez / Leong Listeria monocytogenes in the Food Processing Environment
2015Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-16285-0Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Anandharamakrishnan Computational Fluid Dynamics Applications in Food Processing
2013Verlag: SpringerISBN: 978-1-4614-7989-5Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Zia Ul Haq / Bashar / Riaz Anthocyanins and Human Health: Biomolecular and therapeutic aspects
1. Auflage 2016Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-26454-7Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Tarabella Food Products Evolution: Innovation Drivers and Market Trends
1. Auflage 2019Verlag: SpringerISBN: 978-3-319-23810-4Medium: Buch58,84 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Muhammad Shahbaz / Park / Javed Advances in Food Applications for High Pressure Processing Technology
1. Auflage 2023Verlag: Springer Nature SwitzerlandISBN: 978-3-031-33642-3Medium: Buch48,14 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Mu / Liu / Sun Potato Staple Food Processing Technology
1. Auflage 2017Verlag: Springer Nature SingaporeISBN: 978-981-10-2832-8Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Anandharamakrishnan Techniques for Nanoencapsulation of Food Ingredients
2014Verlag: SpringerISBN: 978-1-4614-9386-0Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Burchi / Tarabella Aware Food Choices: Bridging the Gap Between Consumer Knowledge About Nutritional Requirements and Nutritional Information
1. Auflage 2016Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-23855-5Medium: Buch58,84 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Herrera Analytical Techniques for Studying the Physical Properties of Lipid Emulsions
2012Verlag: Springer USISBN: 978-1-4614-3255-5Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Simón / Larretxi / Churruca Nutritional and Analytical Approaches of Gluten-Free Diet in Celiac Disease
1. Auflage 2017Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-53341-4Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Valero / Perez-Rodriguez Predictive Microbiology in Foods
2013Verlag: SpringerISBN: 978-1-4614-5519-6Medium: Buch58,84 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Joardder / Brown / Karim Porosity
Establishing the Relationship between Drying Parameters and Dried Food Quality1. Auflage 2016Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-23044-3Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Di Cagno / Gobbetti Bacterial Communication in Foods
2013Verlag: Springer USISBN: 978-1-4614-5655-1Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Norhaizan / Tan Nutrients and Oxidative Stress: Biochemistry Aspects and Pharmacological Insights
2025Verlag: Springer Nature SwitzerlandISBN: 978-3-031-75318-3Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Thompson Fruit and Vegetable Storage
Hypobaric, Hyperbaric and Controlled Atmosphere1. Auflage 2015Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-23590-5Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Rastogi Recent Developments in High Pressure Processing of Foods
2013Verlag: Springer USISBN: 978-1-4614-7054-0Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Hwang Advances in NMR Spectroscopy for Lipid Oxidation Assessment
1. Auflage 2017Verlag: SpringerISBN: 978-3-319-54195-2Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Noore / Pathania / Tiwari Nanocarriers for Controlled Release and Target Delivery of Bioactive Compounds
2024Verlag: Springer Nature SwitzerlandISBN: 978-3-031-57487-0Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage
Ist Ihr gesuchter Titel nicht Teil der Ergebnisse? Dann nutzen Sie unser Kontaktformular
Bitte ändern Sie das Passwort