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Pisanello Chemistry of Foods: EU Legal and Regulatory Approaches
1. Auflage 2014Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-03434-8Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark53,49 € (inkl. MwSt.)
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Pisanello / Caruso Novel Foods in the European Union
1. Auflage 2018Verlag: SpringerISBN: 978-3-319-93619-2Medium: Buch58,84 € (inkl. MwSt.)
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Laganà / Campanella / Patanè Chemistry and Hygiene of Food Gases
1. Auflage 2019Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-35227-1Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Bhagat / Parisi / Caruso Foods of Non-Animal Origin
Chemistry, Technology, Inspection Procedures1. Auflage 2016Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-25647-4Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Barbieri / Barone / Parisi The Influence of Chemistry on New Foods and Traditional Products
2014Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-11357-9Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Tulumello / Barone Lathyrus sativus and Nutrition
Traditional Food Products, Chemistry and Safety Issues1. Auflage 2020Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-59090-1Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Montanari / Barone / Santangelo Thermal Treatments of Canned Foods
1. Auflage 2018Verlag: SpringerISBN: 978-3-319-74131-4Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Montanari / Barone / Santangelo Thermal Treatments of Canned Foods
1. Auflage 2018Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-74132-1Medium: eBookFormat: PDF
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Parisi / Santangelo / Ameen Maillard Reaction in Foods
Mitigation Strategies and Positive Properties1. Auflage 2019Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-22555-1Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Steinka / Barone / Parisi The Chemistry of Frozen Vegetables
1. Auflage 2017Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-53932-4Medium: eBookFormat: PDF
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Steinka / Barone / Parisi The Chemistry of Frozen Vegetables
1. Auflage 2017Verlag: SpringerISBN: 978-3-319-53930-0Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Pisanello / Caruso Novel Foods in the European Union
1. Auflage 2018Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-93620-8Medium: eBookFormat: PDF
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Baglio Chemistry and Technology of Honey Production
1. Auflage 2018Verlag: SpringerISBN: 978-3-319-65749-3Medium: Buch64,19 € (inkl. MwSt.)
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Baglio Chemistry and Technology of Honey Production
1. Auflage 2018Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-65751-6Medium: eBookFormat: PDF
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Baglio Chemistry and Technology of Yoghurt Fermentation
1. Auflage 2014Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-07377-4Medium: eBookFormat: PDF
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Laganà / Campanella / Patanè Chemistry and Hygiene of Food Gases
1. Auflage 2019Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-35228-8Medium: eBookFormat: PDF
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Baglio Chemistry and Technology of Yoghurt Fermentation
2014Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-07376-7Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Micali / Parisi / Fiorino The Chemistry of Thermal Food Processing Procedures
1. Auflage 2016Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-42461-3Medium: Buch58,84 € (inkl. MwSt.)
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Barone / Sharma Dietary Patterns, Food Chemistry and Human Health
1. Auflage 2019Verlag: Springer Nature SwitzerlandISBN: 978-3-030-14653-5Medium: Buch58,84 € (inkl. MwSt.)
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Varghese / Parisi / Singla Trends in Food Chemistry, Nutrition and Technology in Indian Sub-Continent
1. Auflage 2022Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-031-06304-6Medium: eBookFormat: PDF
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Coniglio / Laganà / Fioriglio Non-Intentionally Added Substances in PET-Bottled Mineral Water
1. Auflage 2020Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-39133-1Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Barone / Tulumello Lathyrus sativus and Nutrition
Traditional Food Products, Chemistry and Safety Issues1. Auflage 2020Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-59091-8Medium: eBookFormat: PDF
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Barone / Barbera / Parisi Chemical Profiles of Industrial Cow’s Milk Curds
1. Auflage 2017Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-50942-6Medium: eBookFormat: PDF
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Limbo / Piergiovanni Food Packaging Materials
1. Auflage 2016Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-24730-4Medium: Buch74,89 € (inkl. MwSt.)
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Caruso / Laganà / Lagana Microbial Toxins and Related Contamination in the Food Industry
1. Auflage 2015Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-20559-5Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark53,49 € (inkl. MwSt.)
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