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    Scholliers / Schwarz Experiencing Wages

    Social and Cultural Aspects of Wage Forms in Europe since 1500
    1. Auflage 2003
    Verlag: Berghahn Books
    ISBN: 978-1-57181-546-0
    Medium: Buch
    146,70 € (inkl. MwSt.)
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    Scholliers / Schwarz Experiencing Wages

    Social and Cultural Aspects of Wage Forms in Europe since 1500
    1. Auflage 2004
    Verlag: Berghahn Books
    ISBN: 978-1-57181-547-7
    Medium: Buch
    41,90 € (inkl. MwSt.)
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    Scholliers Wages, Manufacturers and Workers in the Nineteenth-Century Factory

    Erscheinungsjahr 1996
    Verlag: Bloomsbury 3PL
    ISBN: 978-1-85973-093-5
    Medium: Buch
    162,70 € (inkl. MwSt.)
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    Scholliers A History of Bread

    Consumers, Bakers and Public Authorities since the 18th Century
    1. Auflage 2024
    Verlag: Bloomsbury eBooks UK
    ISBN: 978-1-350-36178-2
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: 0 - No protection
    25,99 € (inkl. MwSt.)
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    Scholliers Food Culture in Belgium

    Erscheinungsjahr 2008
    Verlag: Greenwood
    ISBN: 978-0-313-34490-9
    Medium: Buch
    66,20 € (inkl. MwSt.)
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    Scholliers Experiencing Wages

    Social and Cultural Aspects of Wage Forms in Europe since 1500
    Erscheinungsjahr 2003
    Verlag: Berghahn Books
    ISBN: 978-0-85745-684-7
    Medium: eBook
    Format: PDF
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    31,99 € (inkl. MwSt.)
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    Scholliers Food, Drink and Identity

    Cooking, Eating and Drinking in Europe Since the Middle Ages
    Erscheinungsjahr 2001
    Verlag: Berg 3PL
    ISBN: 978-1-85973-461-2
    Medium: Buch
    51,10 € (inkl. MwSt.)
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    Scholliers Food, Drink and Identity

    Erscheinungsjahr 2001
    Verlag: Bloomsbury 3PL
    ISBN: 978-1-85973-456-8
    Medium: Buch
    162,80 € (inkl. MwSt.)
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    Scholliers A History of Bread

    Consumers, Bakers and Public Authorities since the 18th Century
    1. Auflage 2024
    Verlag: Bloomsbury eBooks UK
    ISBN: 978-1-350-36179-9
    Medium: eBook
    Format: PDF
    Kopierschutz: 0 - No protection
    25,99 € (inkl. MwSt.)
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    Scholliers / Bentley A History of Bread

    Consumers, Bakers and Public Authorities Since the 18th Century
    Erscheinungsjahr 2024
    Verlag: Bloomsbury Academic
    ISBN: 978-1-350-36176-8
    Medium: Buch
    33,50 € (inkl. MwSt.)
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    Jacobs / Scholliers Eating Out in Europe

    Picnics, Gourmet Dining and Snacks Since the Late Eighteenth Century
    Erscheinungsjahr 2003
    Verlag: Berg 3PL
    ISBN: 978-1-85973-658-6
    Medium: Buch
    51,80 € (inkl. MwSt.)
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    Parasecoli / Scholliers A Cultural History of Food: 6 Volume Set

    Erscheinungsjahr 2015
    Verlag: BLOOMSBURY ACADEMIC
    ISBN: 978-1-4742-7075-5
    Medium: Buch
    157,99 € (inkl. MwSt.)
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    Teughels / Scholliers A Taste of Progress

    Food at International and World Exhibitions in the Nineteenth and Twentieth Centuries
    Erscheinungsjahr 2016
    Verlag: Taylor & Francis eBooks
    ISBN: 978-1-317-18642-7
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    75,49 € (inkl. MwSt.)
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    Teughels / Scholliers A Taste of Progress

    Food at International and World Exhibitions in the Nineteenth and Twentieth Centuries
    Erscheinungsjahr 2016
    Verlag: Taylor & Francis eBooks
    ISBN: 978-1-317-18643-4
    Medium: eBook
    Format: PDF
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    75,49 € (inkl. MwSt.)
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    Teughels / Scholliers A Taste of Progress

    Food at International and World Exhibitions in the Nineteenth and Twentieth Centuries
    1. Auflage 2017
    Verlag: Routledge
    ISBN: 978-1-138-30703-2
    Medium: Buch
    81,20 € (inkl. MwSt.)
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    Teughels / Scholliers A Taste of Progress

    Food at International and World Exhibitions in the Nineteenth and Twentieth Centuries
    1. Auflage 2015
    Verlag: Routledge
    ISBN: 978-1-4724-4183-6
    Medium: Buch
    228,90 € (inkl. MwSt.)
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    Jacobs / Scholliers Eating Out in Europe

    Picnics, Gourmet Dining and Snacks Since the Late Eighteenth Century
    Erscheinungsjahr 2003
    Verlag: Berg 3PL
    ISBN: 978-1-85973-653-1
    Medium: Buch
    177,80 € (inkl. MwSt.)
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    Claflin / Scholliers Writing Food History

    A Global Perspective
    1. Auflage 2013
    Verlag: Bloomsbury eBooks UK
    ISBN: 978-0-85785-217-5
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    42,49 € (inkl. MwSt.)
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    Claflin / Scholliers Writing Food History

    A Global Perspective
    Erscheinungsjahr 2012
    Verlag: Bloomsbury 3PL
    ISBN: 978-1-84788-809-9
    Medium: Buch
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    Murcott / Scholliers / Bentley The (Not So) Secret Lives of Food Packaging

    Erscheinungsjahr 2024
    Verlag: Taylor & Francis Ltd (Sales)
    ISBN: 978-1-350-02210-2
    Medium: Buch
    27,50 € (inkl. MwSt.)
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    Collantes / Scholliers / Bentley Milk in Spain and the History of Diet Change

    The Political Economy of Dairy Consumption Since 1950
    Erscheinungsjahr 2026
    Verlag: Bloomsbury Academic
    ISBN: 978-1-350-40157-0
    Medium: Buch
    40,50 € (inkl. MwSt.)
    vorbestellbar
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    Albrecht / Scholliers / Bentley The Moral and Market Economies of Bread

    Regulation and Reform in Vienna, 1775-1885
    Erscheinungsjahr 2026
    Verlag: Bloomsbury Academic
    ISBN: 978-1-350-39850-4
    Medium: Buch
    40,50 € (inkl. MwSt.)
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    Cinotto / Scholliers / Bentley Gastrofascism and Empire

    Food in Italian East Africa, 1935-1941
    Erscheinungsjahr 2024
    Verlag: Bloomsbury Academic
    ISBN: 978-1-350-43683-1
    Medium: Buch
    116,50 € (inkl. MwSt.)
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    Evans / Scholliers / Bentley Feeding the People in Wartime Britain

    Erscheinungsjahr 2023
    Verlag: BLOOMSBURY ACADEMIC
    ISBN: 978-1-350-25975-1
    Medium: Buch
    45,00 € (inkl. MwSt.)
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    Jensen / Nyvang / Scholliers Food and Age in Europe, 1800-2000

    1. Auflage 2019
    Verlag: Taylor & Francis eBooks
    ISBN: 978-0-429-95809-0
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    55,99 € (inkl. MwSt.)
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