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Sarkar / Smaoui Dietary, Sensory and Gastronomic Applications
Exploring Unconventional Food Sources Volume 2Erscheinungsjahr 2025Verlag: Elsevier Science & TechnologyISBN: 978-0-443-33345-3Medium: Buchvorbestellbar -
Sarkar / Chatterjee / Dutta Advances in Probiotic Delivery Systems
Strategies for Enhanced Viability, Targeted Delivery and EfficacyErscheinungsjahr 2025Verlag: Elsevier ScienceISBN: 978-0-443-27594-4Medium: Buch165,50 € (inkl. MwSt.)
vorbestellbar -
Sarkar Fortified Foods
2025Verlag: Springer USISBN: 978-1-0716-4345-7Medium: Buch235,39 € (inkl. MwSt.)
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Sarkar Fortified Foods
1. Auflage 2024Verlag: Springer USISBN: 978-1-0716-4346-4Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark223,63 € (inkl. MwSt.)
sofort verfügbar -
Smaoui / Sarkar Innovative Technologies for Meat Processing
1. Auflage 2025Verlag: Taylor & Francis LtdISBN: 978-1-032-86926-1Medium: Buch224,50 € (inkl. MwSt.)
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Sarkar / Haldorai Artificial Intelligence in Food Science
Transforming Food and Bioprocess DevelopmentErscheinungsjahr 2025Verlag: Elsevier ScienceISBN: 978-0-443-26468-9Medium: Buch236,50 € (inkl. MwSt.)
vorbestellbar -
Chatterjee / Sarkar Sports Nutrition Methods
1. Auflage 2025Verlag: Springer USISBN: 978-1-0716-4370-9Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark203,29 € (inkl. MwSt.)
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Sarkar / Pati Bioactive Extraction and Application in Food and Nutraceutical Industries
1. Auflage 2024Verlag: Springer USISBN: 978-1-0716-3601-5Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark139,09 € (inkl. MwSt.)
sofort verfügbar -
Sarkar / Smaoui Health, Nutrition and Sustainability
Exploring Unconventional Food Sources Volume 1Erscheinungsjahr 2025Verlag: Elsevier ScienceISBN: 978-0-443-32920-3Medium: Buch189,50 € (inkl. MwSt.)
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Chatterjee / Sarkar Examining Physiology, Nutrition, and Body Composition in Sports Science
Erscheinungsjahr 2024Verlag: IGI GlobalISBN: 979-8-3693-6317-1Medium: Buch567,00 € (inkl. MwSt.)
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Pati / Sarkar Bioactive Extraction and Application in Food and Nutraceutical Industries
1. Auflage 2024Verlag: Springer USISBN: 978-1-0716-3600-8Medium: Buch213,99 € (inkl. MwSt.)
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Chatterjee / Sarkar Examining Physiology, Nutrition, and Body Composition in Sports Science
Erscheinungsjahr 2024Verlag: IGI GlobalISBN: 979-8-3693-9656-8Medium: Buch428,60 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Pati / Sarkar Bioactive Extraction and Application in Food and Nutraceutical Industries
Erscheinungsjahr 2025Verlag: Springer USISBN: 978-1-0716-3603-9Medium: Buch149,79 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Sarkar / Chatterjee Sports Nutrition Methods
Erscheinungsjahr 2025Verlag: Springer USISBN: 978-1-0716-4369-3Medium: Buch213,99 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Chatterjee / Sarkar / Bansal Impact of Yoga and Proper Diet on Cardiopulmonary Function
Erscheinungsjahr 2024Verlag: IGI GlobalISBN: 979-8-3693-8267-7Medium: Buch408,80 € (inkl. MwSt.)
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Chatterjee / Sarkar / Bansal Impact of Yoga and Proper Diet on Cardiopulmonary Function
Erscheinungsjahr 2024Verlag: IGI GlobalISBN: 979-8-3693-8268-4Medium: Buch328,10 € (inkl. MwSt.)
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Pati / Sarkar / Lahiri Recent Frontiers of Phytochemicals
Applications in Food, Pharmacy, Cosmetics and BiotechnologyErscheinungsjahr 2023Verlag: Elsevier Science & TechnologyISBN: 978-0-443-19143-5Medium: BuchLieferzeit ca. 10 Werktage -
Pandey / Rai / Sarkar Computational Intelligence and Image Processing in Agriculture
Applications and InnovationsErscheinungsjahr 2025Verlag: WileyISBN: 978-1-394-32087-5Medium: Buch156,50 € (inkl. MwSt.)
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Sarkar / Smaoui / Petkoska Unleashing the Power of Functional Foods and Novel Bioactives
Erscheinungsjahr 2025Verlag: Elsevier ScienceISBN: 978-0-443-28862-3Medium: Buch189,50 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 1-3 Werktage -
Sarkar / Smaoui / Petkoska Unleashing the Power of Functional Foods and Novel Bioactives
1. Auflage 2025Verlag: Elsevier Science & Techn.ISBN: 978-0-443-28863-0Medium: eBookFormat: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark186,99 € (inkl. MwSt.)
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Lahiri / Nag / Bhattacharya Bioactive Ingredients for Healthcare Industry Volume 1
Extraction strategies, Stability and Medicinal Properties1. Auflage 2025Verlag: Springer SingaporeISBN: 978-981-963663-1Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark160,49 € (inkl. MwSt.)
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Pati / Sarkar / Lahiri B. Tech Recent Frontiers of Phytochemicals
1. Auflage 2023Verlag: Elsevier Science & Techn.ISBN: 978-0-443-15808-7Medium: eBookFormat: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark175,00 € (inkl. MwSt.)
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