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Chemie

7  Treffer  für „Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History“


    Vega / van der Linden / Ubbink The Kitchen as Laboratory

    Reflections on the Science of Food and Cooking
    Erscheinungsjahr 2013
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-15345-4
    Medium: Buch
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    Vega / Ubbink / van der Linden The Kitchen as Laboratory

    Reflections on the Science of Food and Cooking
    Erscheinungsjahr 2012
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-15344-7
    Medium: Buch
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    Vega / Ubbink / van der Linden The Kitchen as Laboratory

    Reflections on the Science of Food and Cooking
    1. Auflage 2012
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-52692-0
    Medium: eBook
    Format: EPUB
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    17,49 € (inkl. MwSt.)
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    This Building a Meal

    From Molecular Gastronomy to Culinary Constructivism
    Erscheinungsjahr 2009
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-14466-7
    Medium: Buch
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    This Molecular Gastronomy

    Exploring the Science of Flavor
    Erscheinungsjahr 2008
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-13313-5
    Medium: Buch
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    This Molecular Gastronomy

    Exploring the Science of Flavor
    1. Auflage 2006
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-50807-0
    Medium: eBook
    Format: EPUB
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    Mouritsen / Styrbæk Mouthfeel

    How Texture Makes Taste
    1. Auflage 2017
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-54324-8
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    27,99 € (inkl. MwSt.)
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