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Botanik

4  Treffer  für „Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History“


    Caruso The Botany of Beer

    An Illustrated Guide to More Than 500 Plants Used in Brewing
    Erscheinungsjahr 2022
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-20158-2
    Medium: Buch
    33,00 € (inkl. MwSt.)
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    Caruso The Botany of Beer

    An Illustrated Guide to More Than 500 Plants Used in Brewing
    1. Auflage 2022
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-55417-6
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    32,99 € (inkl. MwSt.)
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    Fielding Breadfruit

    Three Global Journeys of a Bountiful Tree
    Erscheinungsjahr 2025
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-21907-5
    Medium: Buch
    118,50 € (inkl. MwSt.)
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    Fielding Breadfruit

    Three Global Journeys of a Bountiful Tree
    Erscheinungsjahr 2025
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-21908-2
    Medium: Buch
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