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Geowissenschaften

4  Treffer  für „Contemporary Food Engineering“


    Agriopoulou / Tarapoulouzi Food Toxicology and Safety

    Food Manufacturing Related Effects
    1. Auflage 2025
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-1-032-68787-2
    Medium: Buch
    264,60 € (inkl. MwSt.)
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    Lorenzo Insects for Human Consumption

    A Safe and Sustainable Food Source
    1. Auflage 2026
    Verlag: Taylor & Francis Ltd
    ISBN: 978-1-032-78495-3
    Medium: Buch
    206,50 € (inkl. MwSt.)
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    Lorenzo Insects for Human Consumption

    A Safe and Sustainable Food Source
    1. Auflage 2026
    Verlag: Taylor & Francis Ltd
    ISBN: 978-1-032-77861-7
    Medium: Buch
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    Smaoui / Sarkar Innovative Technologies for Meat Processing

    1. Auflage 2025
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-1-032-86926-1
    Medium: Buch
    243,00 € (inkl. MwSt.)
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